آموزش حذف اکانت اسکایپ


حذف اکانت اسکایپ به صورت کلی

تنها راهی که فعلا برای دیلیت اکانت اسکایپ به صورت مستقل دارید، تماس با خود مایکروسافت است. قبل از انجام این روش، شما باید نکات زیر را به خاطر داشته باشید:

  • Unlink کردن مایکروسافت از اکانت اسکایپ (اگر با Skype وارد حساب کاربری مایکروسافت شوید، با بستن اکانت اسکایپ، اکانت مایکروسافت نیز حذف می شود. باید حتما ابتدا این دو حساب را از هم جدا کنید.)
  • در صورت وجود، اشتراک های فعال را لغو کرده و درخواست باز پرداخت کنید. (زیرا پس از بسته شدن و  حذف Skype for Business نمی توانید اعتبار خود را پس بگیرید)
  • در صورت وجود، شماره اسکایپ را لغو کنید.
  • ویژگی Auto-Renew را غیر فعال کنید.
  • Mood Message خود را آپدیت کنید.
  • وضعیت خود را به Offline یا Invisible تغییر دهید.
  • در همه دستگاه ها را اکانت اسکایپ خارج و Sign out شوید.
  • قبل از حذف حساب Skypeجزییات شخصی را از پروفایل خود حذف کنید.

 

نحوه جدا کردن اکانت اسکایپ از مایکروسافت

در انجام این مرحله دقت کنید تا اکانت اصلی مایکروسافت شما به اشتباه حذف نشود. تیم انزل وب مسئولیتی در قبال مشکلات احتمالی نخواهد داشت.

برای آموزش حذف اکانت اسکایپ اندروید ، آیفون ، مرورگر وب کامپیوتر و.. ابتدا به سایت Skype در مرورگر خود بروید و وارد اکانت اسکایپ خود شوید.

تنظیمات اکانت اسکایپ را باز کرده و در زیر قسمت Settings and Preferences روی Account Settings کلیک کنید.

%آموزش حذف اکانت اسکایپ

حال در کنار نام اکانت مایکروسافت خود، دکمه Unlink را بزنید.

%آموزش حذف اکانت اسکایپ

در پیامی که جهت تایید از تصمیم شما نمایش داده می شود، Continue را بزنید. حال دیگر نباید اکانت مایکروسافت خود را ببینید.

همچنین اگر نام شما به صورت Live نشان داده می شود، اکانت خود را از حساب Outlook نیز جدا کنید. به طور کلی تمامی اکانت های Link شده باید جدا شوند. در صورتی که با محدودیت رو به رو شدید، به پشتیبانی اسکایپ پیام دهید.

آموزش حذف اکانت اسکایپ اندروید ، آیفون و..، سایر مراحل آماده سازی اکانت اسکایپ برای حذف

در صورت وجود، عضویت خود را از همه جا لغو کنید. برای این کار وارد تنظیمات اکانت شده، روی Subscription مورد نظر در قسمت آبی کلیک کرده و گزینه Cancel Subscription را انتخاب کنید.

%آموزش حذف اکانت اسکایپ

سپس برای تایید روی Thanks But no Thanks, I Still Want to Cancel هم کلیک کنید.

حال نوبت به دریافت باز پرداخت اعتبار در صورت وجود می رسد. می توانید به پشتیبانی آنلاین پیام داده یا فرم آنلاین Cancellation and Refund را تکمیل کنید.

اگر هم اقدام به خرید شماره کرده بودید، در قسمت Manage Features روی شماره اسکایپ خود کلیک کنید. سپس روی Settings کلیک کرده و Cancel Skype Number را بزنید.

%آموزش حذف اکانت اسکایپ

در قسمت Account Details هم روی Billing & Payments کلیک کرده و Auto-Recharge را غیر فعال کنید.

%آموزش حذف اکانت اسکایپ

در نهایت عکس پروفایل را حذف کرده و سایر اطلاعات را نیز پاک کنید.

 

روش حذف کامل اکانت اسکایپ (لینک حذف اکانت اسکایپ)

حال که تمامی مراحل ذکر شده را انجام دادید، حساب شما آماده بسته شدن است. برای این کار باید به بخش سرویس پشتیبانی اسکایپ (سایت حذف اسکایپ) پیام دهید و درخواست خود را برای حذف اکانت عنوان کنید.

در نظر داشته باشید که حذف اکانت شما ۳۰ روز طول می کشد و در این مدت نباید وارد آن شوید. بعد از گذشت ۳۰ روز از حذف، کسی نمی تواند نام شما را پیدا کند اما نام اکانت شما در لیست دوستان باقی خواهد ماند (مگر اینکه آن را حذف کنند) و فقط نمی توانند با شما تماس بگیرند.

اگر به هر دلیلی از حذف اکانت خود پشیمان شدید، قبل از اتمام دوره ۳۰ روزه می توانید وارد حساب شده و با عوض کردن پروفایل و.. فعالیت کنید تا عملیات کنسل شود. در غیر اینصورت حذف اکانت اسکایپ برای همیشه انجام میشود و دیگر راهی برای بازگشت وجود نخواهد داشت.

روش حذف اکانت مایکروسافت، سایت دیلیت اکانت اسکایپ

اگر علاوه بر حذف اکانت Skype، قصد حذف کلی اکانت مایکروسافت را دارید، می توانید از این روش استفاده کنید.

مخفی کردن اکانت اسکایپ، اموزش تصویری حذف اکانت اسکایپ

در صورتی که فقط قصد استفاده از اسکایپ را ندارید، برای حذف Skype به شکل مخفی کردن آن، ابتدا به سایت Skype در مرورگر خود بروید.

%آموزش حذف اکانت اسکایپ

روی منوی کشویی Sign In در گوشه بالا و سمت راست صفحه کلیک کنید.

%آموزش حذف اکانت اسکایپ

در منوی باز شده، گزینه My Account را انتخاب کنید.

%آموزش حذف اکانت اسکایپ

اگر به طور خودکار وارد حسای کاربری نشدید، اطلاعات اکانت را وارد کرده و با زدن Next و Sign In وارد اکانت خود شوید.

در قسمت Settings and Preferences روی Edit Profile کلیک کنید.

%آموزش حذف اکانت اسکایپ

در تنظیمات باز شده، روی Profile Settings کلیک کرده و سپس گزینه Discoverability را با برداشتن تیک، غیر فعال کنید. با این کار نمایش اکانت شما در نتایج جستجو، پیشنهادات و به صورت کلی بازدید عمومی غیر فعال شده و حالتی شبیه حذف اکانت اسکایپ را شبیه سازی می کند.

%آموزش حذف اکانت اسکایپ

لینک کوتاه : http://bit.ly/2pktwY4

به اشتراک گذاشتن مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.